Proyectos Living room - Private project by Micolani Santangelo Architetti

La realización

The "Casa del Tè" project carried out by the Micolani Santangelo architecture studio presents the renovation of a villa portion located in the surroundings of Milan.In particular, the architects created a large open space with a dual function: a living room and a reading area, equipped with a small corner bar to comfortably relax, enjoying a cup of hot tea or coffee.

The wallpaper used for the main wall makes the transition between the two areas harmonious giving it a stylistic and visual continuity to its environment.
For this project, the architects selected the "Manaus" wallpaper from Decoratives collection. The wallpaper design create a floral, jungle style to the interior establishing the right link with the outdoor garden.

 

Project and photos by Micolani Santangelo Architetti: https://www.micolanisantangelo.it/

Pida Más Información

¿Quiere saber más sobre nuestra actividad o sobre nuestros productos? Póngase en contacto con nosotros.
Contactos